Dhëndri Shqiptar sjell nusen braziliane në Shqipëri, ndodh e papritura në mes të qytetit

Jemi mesuar tashme me dasma te ndryshme nga të rinjtë Shqiptar. E till eshte edhe dasma e Xhulios i cili është martuar me Joyce me origjinë nga Brazili. Ata janë njohur të dy në Itali. Ai emigrant nga Shqipëria dhe ajo e ardhur nga Brazili. Nga kjo lidhje Zoti i ka bekuar me dy fëmijë. Bashkë me çiftin kanë qenë të pranishëm edhe familjarë të saj nga Brazili, po ashtu shoqëria nga Italia me p’oshtë keni pjesen e filmuar të dasmes tyre shtippni mbi rek.lam dhe shihni pamjet..