Dhezet Shkendija o Shefqet Krasniqin: ti fol veq per veti se ti ki me jep llogari per veti, e unë per veti qaq

Dhezet Shkendija o Shefqet Krasniqin: ti fol veq per veti se ti ki me jep llogari per veti, e unë per veti qaq

Këngëtarja Shkendije Mujaj ka qënë e ftuar në emisionin “Kojshia Show”, e gjatë këtij emisioni ajo hedh kritika drejtuar Hoxhës Shefqet Krasniqi, Sipas saj i rëndësishem është gjykimi i Zotit.Ajo gjithqka e tha ne emision se qfare ajo kishte per te thene per publikun dhe direkt hoxhes nje mesazh ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: