Dhimbje dhe lot te familjarët/ E reja jep shpirt ne krevat, burri nuk përmbahet nga e keqja që i ndodhi: Më la mua dhe djemtë vetëm, pse o Zot

Noleen Thompson, nga West Belfast, vd iq disa ditë pasi doli pozitive me koronavirus, duke lënë pas dy fëmijët e saj. Partneri i Noleen Martin e gjeti atë pa ndj enja në shtrat të Mërkurën, njoftoi Belfast Live.

Ajo la pas dy djemtë e saj, Jakobin pesë vjeçar dhe Reece tetë vjeçare, si dhe nënën dhe babanë e saj, Noreen dhe Paul, dhe tre vëllezërit e motrat e saj. Familja e saj thuhet se është shk atërruar me vd ekjen e Noleen.

Xhaxhai i Noleen Sean tha se partneri i saj Martin kishte thirrur u rgjencën të mërkurën pasi gjeti partneren e tij në shtrat, duke mos marrë fr ymë. “Tra gjikisht, ajo ndë rroi jetë,” tha ai.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Pështati: Revista Ora