DHI,MBJE E MADHE | Jeta e vajzes se Albin Kurtit në rrezik?

Kandidati për kryeministër nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, është kërcënuar përmes llogarisë në twitter, ndërsa ka bërë një reagim ku dë hnon suImin ndaj djalit të politikanit serb Nenad Rashiq.Ndërsa Kurti shkruan dhe kërkon që të ndiqen dorasit e këtij inz identi, në një replikë, një serb, i shkruan se Nenad Rashiq është i njëjtë me Listën Serbe.Tutje ai prezanton veten si ”serb të rinjë”, ku më pas dhe duke i quajtur shqiptarët ter orlstë, i drejtohet Kurtit se ”do t’ja vë flakën tërë familjes tuaj”.”Lista Serbe dhe ai janë njëlloj, ne jemi të rinj, serbë që do t’ju sjellin zjarrin në të cilin ju ter orlstët shqiptarë duhet të di gjeni. Unë do t’i vë flakën tërë familjes suaj”, shprehet drejt Albin Kurtit, një person që mban llogarinë me emrin Ivica Kostic.

Ky kcër ënim, vie pasi Kurti dën oi si vijon sulmin b utal ndaj Nikolla Rashiq, njofton Klan Kosova.”Unë dënoj ashpër suI min e sotëm b utal ndaj 18 vjeçares Nikolla Rashic, djali i Kreut të Partisë Progresive Demokratike, Nenad Rashic.Ky është një suIm ndaj qytetarëve tanë & lirisë së tyre dhe ata që e organizuan atë duhet të ndiqen dhe të sillen para drejtësisë.