Dhimbje e madhe! Makina u nda në dy pjesë, pas 19-vjeçarit humb jetën edhe 20-vjeçari shqiptar

Rëndohet bi lanci i aksidentit që ndodhi dje në aksin rrugor Levan-Fier, ku pas 18-vjeçarit Ermir Tare, ka ndërruar jetë edhe 20-vjeçari Fiori Duraj.

“Panorama” mëson se shoferi i makinës së përpl asur Qirjak Dori, ndodhet në gjendje të rëndë në spital. Sjellim në vëmendje që aks identi ndodhi dje rreth orës 14:30 minuta. Njëra prej automjeteve pë rplasi fuqishëm tjetër në pjesën e pasme, duke e ndarë thuajse në dy pjesë.

Të gjithë personat e dëm tuar në a kside nt ishin të moshës nga 16 deri në 21 vjeç. Drejtuesi i “Benz”-it që shkaktoi aks id entin nuk pësoi dëm time të rënda, dhe u arre stua nga Po licia e Vlorës.