Dhimbje e madhe në familjen Cara dhe Greku, vajza nuk i ndal lotët në krahët e kryeministrit (Video)

Ka nisur ceremonia mortore e varrimit të familjes Cara dhe Greku që humbën jetën në tërmetin e së martës në Thumanë.Në Thumanë ka mbërritur edhe kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, i cili do të marrë pjesë ceremoninë mortore të familjes Greku e Cara.Ndërkohë një vajzë e afërme e njërës prej familjeve ka takuar ndër të parat kryeministrin dhe ashtu siç shihet në video ka shpërthyer në vaj shtype rekl,am dhe shiko vide,on: