Dhimbje e madhe! Nënën dhe djalin nuk i ndau as vdékjá, húmbén jétēn në Àksìdèntin tràgjìk

Dhimbje e madhe! Nënën dhe djalin nuk i ndau as vdékjá, húmbén jétēn në Àksìdèntin tràgjìk

Një aksídéntín ku u përfshinë 3 automjete dhe një cisternë uji ndodhi në Ajdën. Përderisa nëna dhe djali húmbēn jétēn në aksídént, dy persona u plágósēn.

Në Ajdën, një aksídent ndodhi kur një automjet papritmas humbi kontróllin e timonit dhe kaloi në korsinë e kundërt.

Makina, e cila hyri nën cisternën e ujit, e cila po udhëtonte në drejtim të Denizlit, u tërhoq për metra dhe ra në stok me cisternën. Ndërkohë, automjeti tregtar u pērplás me makinën, e cila pa aksídéntín dhe u frenoi papritur

Ekípet e shēndetit dhe polícísë u dërguan në véndngjárje pas njoftimit.

Hétími rreth áksídéntit ende vazhdon.