Dhuroi 100 mijë euro, Ermal Fejzullahu zotohet të ndërtojë dhe shtëpinë Abazi në Gjilan (Video)

Dhuroi 100 mijë euro, Ermal Fejzullahu zotohet të ndërtojë dhe shtëpinë Abazi në Gjilan (Video)

Shumë njerëz kanë mbetur në qiell të hapur për shkak të tërmetit që tronditi Shqipërinë mëngjesin e 26 Nëntorit. Familja Fejzullahu kontriboi duke dhuruar një shumë prej 100 mijë eurosh për të ndihmuar të prekurit nga tërmeti. Lajmin e bëri të ditur Ermali, i cili u shpreh se po e bënte publike për të sensibilizuar të gjithë popullin shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: