Dikur edhe sot, ndryshimi dra stik në pamjen e Atifete Jahjagës

Dikur edhe sot, ndryshimi dra stik në pamjen e Atifete Jahjagës

Atifete Jahjaga edhe pas përfundimit të mand atit vazhdon të jetë aktive dhe mjaft prezente si në takime të rëndësishme brenda dhe jashtë vendit, kur flitet për viktimat.
44-vjeçarja gjithmonë është kujdesur për paraqitjet e saj, atë shumica e njohin si një grua elegante, por paraqitjet e saj të kohëve të fundit po i befasojnë të gjithë.
Me kalimin e viteve ndryshimet e Atifetës vërehen dukshëm si në fytyrë ashtu edhe në trupin e saj shtype rekl,am dhe shiko vide,on