Dikur shokë, por u zu,në k eq, Stresi tregon për herë të parë arsyen e she rrit me Ledrin: Ishte një…

Vite më parë, dy reper ët e njohur, Stresi dhe Ledri ishin shumë shokë. Ata përherë janë fotografuar bashkë në vende të ndryshme. Por më vonë, marrëd hënia mes tyre u përkeqës ua dhe nuk munguan kun jat publike që ata bënë karshi njëri-tjetrit. Së fundmi, Ledri dhe Stresi janë pajtuar dhe kanë filluar të flasin. Pak më parë, Stresi në një intervistë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: