“Diplomatët më kërkuan se ks me vajzën time”, sekretarja e ambasadës shtang të gjithë: Më kërkuan org ji

“Diplomatët më kërkuan se ks me vajzën time”, sekretarja e ambasadës shtang të gjithë: Më kërkuan org ji

Një ngjarje e paz akontë ka ndodhur mes diplomatëve dhe një sekretareje, në Ambasadën e Katarit në Londër. Sekretarja ka bërë një de noncim tro nditës, teksa ka thënë se diplomatët e vendit arabik iu lutën për se ks, i kërkuan që të organizonte or gji dhe madje donin të flinin me vajzën e saj adoleshente ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: