Ditëlindje në karantinë: Tuna dhe Patrisi organizojnë festën përrallore për Tianin

Ditën e djeshme, datë 2 Maj, vogëlushi i Tunës dhe Patrisit ka festuar ditëlindjen. Tiani ka mbushur 3 vjeç dhe ndonëse në karantinë prindërit janë munduar të bëjnë më të mirën për t’ia bërë ditën sa më të veçantë.Tuna ka publikuar disa foto në Instastory ku shihet se kanë organizuar një festë brenda shtëpisë për vogëlushin. Në festë nuk kanë munguar tollumbacet shumëngjyrëshe, dekoret e ditëlindjes në mur, dhuratat dhe ëmbëlsirat e shumta sht1pe rek1am dhe sh1kojeni v1deon e me poshtme: