Ditën e dyt të martesës e kapa nusen time me djalin e axhës, ju lutem më ndohmoni se ‘Ment po më dalin’?

“U marttova me një grua me “msit” por vetëm pas dy ditësh e kuptova se ajo kishte qenë e dashura e djalit te axhës tim, e kuptova sepse i pash me syt e mi, une jom i gatshem te heq dor dhe ta le te lire mirepo mentaliteti ne fshatin tim eshte shume i ulet. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!