Diten e marteses nusja vendos qe te thote jo, me pas gjithcka kthehet permbys (Video)

Diten e marteses nusja vendos qe te thote jo, me pas gjithcka kthehet permbys (Video)

‘Hayir’ në turqisht do të thotë jo, ‘Evet’ do të thotë po. Në momentin që punonjësi i gjendjes civile do të pyeste nusen se a dëshiron që të martohesh ai do të shprehej ‘Hayirilisiyla evet’, që do të thotë po me ‘hajr’, por që fillimisht të duket sikur do të thotë jo,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.