Djali 3-Vjeçar U Zhduk Në Një Fushë Të Madhe Me Misër . Pas 20 Orësh Kërkimi,Nje I Huaj Sheh Një Këmbë …

Nuk është e lehtë të ndjekësh çdo hap të vogël të fëmijëve për 24 orë, veçanërisht për prindërit me fëmijë të vegjël. Nje djale 3-vjeçar u zhduk nga sytë e nenes se tij pa lene gjurme. Foshnja, Dayton ishte jashtë duke luajtur në kopesht, ndërsa nëna e tij duke punuar. Zakonisht, Dejtoni luante me lodrat e tij dhe bëri atë që fëmijët e vegjël rreth moshës së tij bejne zakonisht. Nëna e tij, nga ana tjetër, gjithmonë ia hidhte syte ndërsa ai luante.Shty,pe rek.lam.en dhe vazdho.