Djali i Arnold Schwarzenegger me të dashur shqiptare, kush është e reja emigrante që i vodhi zemrën

Djali i Arnold Schwarzenegger, Jozeph Baena, është në një lidhje me një vajzë shqiptare. Fatlumja quhet Niki Dodaj, e cila ka postuar edhe foto me Baenan.

Dodaj është një vajzë me prindër shqiptarë, të cilët kanë emigruar në SHBA që në vitet ’90. Ajo është po ashtu 21 vjeçe, dhe është diplomuar për menaxhim biznesi në Kaliforni shtype rekl,am dhe shiko vide,on: