Djali i blen të dashurës kostum noti me fytyrën e tij, arsyeja do t’ju habisë

Një kostum noti me fytyrën e tij është dhurata që një djalë i ka bërë të dashurës së tij.Qëllimi i vetëm i kësaj dhurate është që të ndalonte burrat që të flirtonin me të në plazh.E dashura e Pedro Cuccovillo Vitola, Patty ka një llogari në Instagram të mbushur me fotografi gjatë pushimeve ku ka shfaqur kostumin e dhuruar nga i dashuri ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: