Djali i fiton 17 mijë paund në tr.afikun e emigrantëve në Londër, babai nga Hasi nuk di gjë… jeton në m.jerim në fshat

Të gjithë në Has e shohin të ardhmen në Angli. Nuk kanë frikë se mund të rrezikojnë edhe jetën në udhëtime të frikshme në të z ezë: K landestinë në një kalim i legal , fsh ehur nëpër kamionë me çmim goxha të majmë: Deri në 17 mijë paund por atij i ndodhi kjo shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: