Djali i Hashim Thaçit me orë rreth 8 mijë euro në dorë u pa në stadiumin ‘Fadil Vokrri’

Djali i Hashim Thaçit me orë rreth 8 mijë euro në dorë u pa në stadiumin ‘Fadil Vokrri’

Ai dje u pa në stadiumin “Fadil Vokrri”, me një ore dore të firmës “Hublot”, çmimi i së cilës është 7 mijë e 600 euro. Ndryshe, sipas regjistrit për deklarimin e pasurisë, Endrit Thaçi i ka të kursyera rreth 14 mijë euro para ta gatshme në banka.Përveç kritikave se pse djali i Thaçit duhet të jetë çdo herë i ulur në zonën VIP, në sy ra edhe ora e këtij të fundit. Endriti mbante një orë dore të firmës “Hublot”, çmimi i së cilës është 7 mijë e 600 euro shtype rekl,am dhe shiko vide,on: