Djali i ish-ministrit shqiptar punon në ndërtim: Po e përjeton si çdo i ri sesa vështirë fitohet rroga (Video)

Në Shqipëri jemi mësuar që fëmijët e politikanëve t’i shikojmë në pushime luksoze dhe duke mos bërë asgjë. Ose duke udhëtuar me makina të shtrenjta dhe studiojnë nëpër universitetet të mira jashtë vendit.Por jo shumë larg vendit tonë në Kosovë nuk ndodh kjo gjë . E themi këtë, pasi ish-ministri i Infrastrukturës në Kosovë, Lutfi Zharku ka publikuar një foto të djali të tij, ku ky i fundit shfaqet i veshur me rroba muratori ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: