Djali I Nxorri Babait Sek retin Ne Shkolle, Mesuesja E Merr Di rekt Ate Ne Telefon

Djali I Nxorri Babait Sek retin Ne Shkolle, Mesuesja E Merr Di rekt Ate Ne Telefon

Një mësues është një nga njerëzit më të rëndësishëm në jetën e brishtë të një fëmije. Nancy Bleur është një mësuese kopshti, ajo është 54 vjeçe dhe ko nsiderohet nga të gjithë shumë e zgjuar, e kujdesshme dhe e dashur me fëmijët. Ajo i do nxënësit e saj dhe bën gjithçka për t’i bërë fëmijët të ndihen sa më mirë.Një ditë, Nancy kuptoi se Camden, një fëmijë 4-vjeçar, nuk po sillej si za konisht. Kështu që vendosi të fliste me të për të kuptuar nëse kishte ndodhur ndonjë gjë e padë shirueshme. Fëmija filloi të fliste me të për të atin dhe kur z buloi se kretin e burrit, gruas iu thye ze mra.shtippni mbi relam lexoni me teper.