Djali u tregoi shokëve se i ‘mori’ vaj,zërin. Va,jza nga Tirana bën na,min në krevat…

Kishin dy vite të lidhur dhe kishin vendosur që pas dy vitesh të kryenin marrëdhënie dhe ta tregonin dashurinë e tyre.Mirëpo, vajza ka mbetur e zhgënjyer nga djali, i cili u ka treguar menjëherë shokëve të tij.Menjëherë pas kësaj ajo ka ndërmarrë “hapin e saj”, duke e fëlliqur në një farë mënyre.Vajza ka postuar çarçafin, duke ia vënë në dukje se meqë ishte ai që ia tregoi “botës”, është radha e saj që ta marrin vesh.,.shtj,yp viidjeo rek.almen me pos.ht per te va,zhdrua