Djaloshi qëndroi 7 vite në koma, tro ndit mjekët mefjalët që thotë kur zgjohet (Video)

Djaloshi qëndroi 7 vite në koma, tro ndit mjekët mefjalët që thotë kur zgjohet (Video)

Djali mori goditje të shumta në kokë dhe enjta që pësoi bëri që mjekët të kishin shumë pak shpresa se ai mund të zgjohej.Për mjekët ka qenë një mrekulli zgjimi i tij, madje ata kanë ngelur të tronditur nga fjalët që djali ka thënë kur është zgjuar.“E di qe mami dhe babi im kane vde,kur,une isha ne qiell dhe i takova,ato me thane tani eshte koha,hape pamjen mëposhtë dhe shikoje të plotë.