“Do bëhet n.ami” avokati i njohur tregon kush e ka radhën pas prokurorit Ndoja: Atë që s’e bën ligji e bën kanuni

“Do bëhet n.ami” avokati i njohur tregon kush e ka radhën pas prokurorit Ndoja: Atë që s’e bën ligji e bën kanuni

Avokati Ndue Pjetra i ftuar në Fax News foli për a.tentatin ndaj prokurorit Arjan Ndoja, ndërkohë që paralajmëroi se do të ketë edhe raste të teja, për shkak se vendin e ka uzurpuar e keqja.

Duhet të ndërhyjë shteti dhe institucionet përkatëse pasi mund të bëhet një kat.astrofë e madhe. Madje Pjetra shtoi se duhet të arr.estohen kokat e poltikës ja dhe video e emisionit shtype rekl,am dhe shiko vide,on: