“Do heq dorë nga se ksi dhe dr oga”/ Dan Bilzerian i çm end të gjithë, nis…

Ylli i pokerit dhe personazhi i famshëm i rrjeteve sociale që njihet si ‘Dan Bilzerian’, së fundmi ka deklaruar se po planifikon të kandidojë për President në SHBA. Ai u zotua se nëse zgjidhet, do të lërë dr’ogën, se’ksin apo al’koolin, duke kaluar gjithë kohën në zyrë.“Mbreti i Instagramit” thotë se ai do t’i braktisë këto aktivitete vetëm nëse zgjidhet dhe do t’u dëshmojë votuesve që ai thotë të vërtetën ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko jeten që ben ai.