Do martoheshin këtë verë, shokët e mbajnë mbi supe dhe i japin lam.tumirën Almirit, nusja va.rroset në Korçë (Video)

Do martoheshin këtë verë, shokët e mbajnë mbi supe dhe i japin lam.tumirën Almirit, nusja va.rroset në Korçë (Video)

Trupat e ndjere te pjesetareve te familjes Cara qe pati hum.bje shume te medha u përcollen sot nga çadra ku po mbaheshin homa.zhet për në va.rrezat e qytezëz.

Iu dha lam.tumira e fundit te ndjereve qe hum.ben jeten tra.gjikisht.
Ar.komorti i 29-vjeçarit Armir Cara, është përcjellë nga shokët e tij mes lo.tesh shtype rekl,am dhe shiko vide,on: