Do ndahet nga e dashura gjermane për Beatriksin? Kledi tregon çdo gjë: Të dashurën e kam marrë kur kam qenë në qejf

Do ndahet nga e dashura gjermane për Beatriksin? Kledi tregon çdo gjë: Të dashurën e kam marrë kur kam qenë në qejf

Kledi zgjodhi Beatrixën për të bërë një takim “romantik” në dhomën e surprizave në “Big Brother VIP”. Donaldi ishte personi i tretë që mori pjesë në takimin e dyshes, sepse ai kishte një rol të rëndësishëm. Veshaj do t’u drejtonte pyetje të ndryshme Kledit dhe Beatrixës, së cilave ata duhet t’i përgjigjeshin me “E kam bërë” ose “S’e kam bërë”.

A keni rënë në dashuri ndonjëherë me shikim të parë?

Si Trixa, ashtu edhe Kledi thanë “E kam bërë”.

A ju kanë dërguar foto n udo?

Kledi tha “Po”, ndërsa Beatrix u përgjigj: “Më kanë dërguar dhe i kam hapur pa dashje, pa e ditur se… Në telefon personal jo, nuk më kanë dërguar”.

A keni menduar të lidheni me dikë brenda shtëpisë?

Të dy u përgjigjën “Nuk e kam bërë”.

Keni parë video e ro tike në vende të papërshtatshme?

Kledi tha “Po, me çunat”. Ndërsa Trixa u përgjigj “jo”.

Ish-futbollisti zbuloi edhe një detaj tjetër nga marrëdhënia me të dashurën e tij të huaj, Paulën. Ai tha se nuk e ka telefonuar asnjëherë kur ka qenë tapë. Por zbuloi se këtë gjë e ka bërë “kur ka qenë në qejf”.

Pjesë nga biseda:

Kledi: Nuk kam qenë tapë.

Donaldi: I dehur?

Kledi: Jo, kur kam qenë në qejf.

Donaldi: Për çfarë e ke marrë?

Kledi: Ta dhash përgjigjen me një fjalë, zemër.

Donaldi: Ok, kjo ishte super përgjigje.