Do ngelni pa fjale/ Gruaja heq të bren.dshmet në mes të supermarketit dhe i përdor për maskë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një supermarket në Afrikën e Jugut , ku një grua për shkak se është paralaj.mëruar nga stafi se duhet të ketë maskë anti-C.ovid, ka hequr të bren.dshmet për t’i përdorur si një “maskë”.

Gruaja identiteti i së cilës nuk dihet, u filmua gjatë gjithë “procesit”, pasi roja i sigurisë i kërkoi që të vendosi maskë. Ajo pretendoi se nuk kishte një të tillë, por pasi ai e “kë.rc.ënoi” se do ta nxirrnin nga supermarketi, gruaja hoqi të brend.shmet dhe i vendosi më pas si maskë.

Burimi: www.dailymail.co.uk| Përktheu dhe përshtati: JOQ ALBANIA