“Do ta mbash me sufllaqe?” Ja çfarë deklaronte Kejvina Kthella së fundmi për partnerin e saj

“Do ta mbash me sufllaqe?” Ja çfarë deklaronte Kejvina Kthella së fundmi për partnerin e saj

Kejvina Kthella është një vajzë tjetër ekrani e cila takohet me botën e kri’mit. Pak ditë pas ate’ntatit të pro’kurorit Arjan Ndoja pranë mbikalimit të Shkozetit, velina e njohur u thërrit nga pol’icia dhe u mor gati 10 orë në pyetje, e kjo për faktin se ishte një person shumë i afërt me të dys’huarin e at’entatit të 1 Nëntorit, Redjan Rrajën ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: