Do të habiteni me këto pa mje të Afërdita Demakun, E bëjnë si 18 vjeçare!

Këngëtarja e mirënjohur e muzikës popullore Afërdita Demaku, së fundi është tejet akt ive në sjelljen e këngëve dhe videoklipeve të reja.Afërdita, vitet e fundit ka bërë shumë për p jekje për të rënë në peshë dhe më në fund ia ka dalë mbanë.Siç është parë, këngërarja e mirënjohur kosovare po duket shumë fit dhe bukur dhe kjo gjë e ka mot ivuar edhe më shume që të mos ndalet së sjelluri këngë e videoklipe shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.