Do të habiteni se çka bëjnë Muharrem Ahmeti e Dani në emision live, askush nuk e priti (Video)

Dani.Ahmeti dhe orkestra e tij, Batalioni B13, interpretuan dhe sollën një atmosferë të paparë deri më tani në stilin e tyre.Më pas, u paraqit edhe Dani, i cili foli për karrierën e tij të bujshme muzikore dhe për sukseset e tij.Dani këndoi me Ahmetin së bashku disa këngë, duke ngritur publikun disa herë në këmbë,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.