Do të habiteni: Shikojeni Meda qysh e imiton në mënyrë fantastike Ramush Haradinajn

Këngëtari i njohur shqiptar, Mehedin Përgjegjaj, i njohur si Meda, në një video të publikuar në internet shihet teksa imiton në mënyrë fantastike Ramush Haradinajn. “Ani moj Kosovë”, është kënga të cilën Meda e këndon në njërin prej restoranteve të një biznesmeni nga Kosova në Berlin. I pranishëm në këtë ndejë ishin edhe karateisti i famshëm, Enver Idrizi si dhe këngëtari tjetër, Duli dhe Bujar Bela .Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju