Do të qani! Dy vjet pasi gruaja u nda nga jeta, martohet prapë, por merr një telefonatë misterioze…

Dy vjet kishin kaluar që nga ndarja nga jeta e Brenda Schmitz, kur bashkëshorti i saj David mori një telefonatë nga radio stacioni KSZT ku u kërkua të paraqitej në zyrat e radios.Prej disa vitesh, gjatë periudhës së Krishtlindjes, ky stacion radiofonik plotësonte disa dëshira të përdoruesve të tij, megjithatë, kësaj here, letra nuk u dërgua nga personi në fjalë, ose nga Davidi, por nga një person anonim sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: