“Do të shk…. kam gjetë tjetër”/ Shqiptarja në Gjermani rre.h burrin me kabllo në sy të fëmijëve ne iz,olim (Video)

Një video e pazakontë është bërë virale orët e fundit në rrjet, ku protagoniste është një shqiptare e Kosovës.Qytetari që e ka dërguar videon shprehet se bëhet fjalë për një çift nga Kosova, që jetojnë në Gjermani.Siç shihet dhe në video, gruaja go det me kabllo burrin e saj në sy të fëmijëve dhe nis ta of endojë.E gjithë skena që zgjat thuajse dy minuta, ndodh në sy të fëmijëve të çiftit.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: