“Do të zhd uk nga ekrani”/ Përpl asja me gazetarin e njohur shqiptar, flet Bleona Qereti: Ai vazhdonte me mesazhe

“Do të zhd uk nga ekrani”/ Përpl asja me gazetarin e njohur shqiptar, flet Bleona Qereti: Ai vazhdonte me mesazhe

Këngëtarja Bleona Qereti e ftuar në spektaklin ‘Klanifornia” zbuloi edhe sherrin e saj me gazetarin Eraldo Rexha. Ajo zbuloi se gjatë pjesëmarrjes së saj në ‘BilBoard’ i kishte shkruar Erladit dhe i kishte kërkuar një shkrim në mënyrë që sa më shumë veta ta votonin që këngëtarja të kapte një renditje sa më të lartë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: