Do t’i ketë “më të mëdhatë në botë”, 22-vjeçarja katërfishon madhësinë e buzëve të saj

Mund të tingëllojë e pabasueshme, por është e vërtetë!Një vajzë 22-vjeçare ka vendosur të ketë “buzët më të mëdha në botë” dhe për ta realizuar këtë gjë, ajo ka kryer 17 injeksione në buzë.Andrea Ivanova nga Bullgaria, nisi transformimin e saj vitin e kaluar dhe iu nënshtrua 15 injeksioneve në buzë me acid hialuronik deri në shtator të këtij viti.Që nga shtatori, ajo ka kryer edhe dy procedura të tjera, duke i zgjeruar buzët e saj në katërfishin e madhësisë së tyre origjinale shtype rekl,am dhe shiko vide,on: