Do v des…”Del video e rë.ndë, ja si e parandjeu balerina tërmetin, pak çaste më parë!

Do v des…”Del video e rë.ndë, ja si e parandjeu balerina tërmetin, pak çaste më parë!

Tërmeti i fuq ishëm që shk undi vendin tonë, la pas pasoja të tme rrshme, dhe një ndër personat që u nda nga jeta në mënyrë tra.gjike, ishte dhe balerina Eviola Brioshka, e cila pak pasi mbaroi tërmeti i parë në orën 02:47 në Durrës, kishte qenë në një video live në Instagram. Në videon me p’osht, ajo dëgjohet t’i thotë një shoqeje që e kishte ndjerë tërmetin e parë. Fatk eqësisht, tërmeti i dytë dhe më i fuq ishëm, ai me magnitudë 6.4 të shkallës Rihter që ra në orën 03:54, i mori jetën Evit.