Doganieri zviceran i cili habitet me shqipëtarin, pasi i kap 9kg suxhuk Kosove. Shikojeni reagimin e tij (Video)

Në rrjete sociale ësht postuar një ngjarje që ka ndodhur në kufirin e Zvicrës ku protagonist ishte një shqiptar që kishte marrë me vete 9 kilogramë suxhuk. Ju sjellim më poshtë, rrëfimin e një shqiptari që jeton në gurbet i cili përshkruan skenën kështu: “Legenda jemi, doganieri zvicron e roku shipen me 9kg suxhuk ne kufi…dhe i tha:hudhe suxhukun ne kontanjer,ose zurück…shipja zurück tha, shkoj nja … për të lexuar më shumë, ju ftojmë që të vazhdoni artikullin e plotë më poshtë/hap re,klamën