“Doktorët më thanë që foshnja nuk mund të mbijetojë më shumë se 48 orë, por ajo tani po rritet”

“Doktorët më thanë që foshnja nuk mund të mbijetojë më shumë se 48 orë, por ajo tani po rritet”

Një 23 vjeçare nuk kaloi ditë të mira gjatë shtatëzanisë.
Kirsty Mizon kur ishte në javën e 13 i shpërthyen ujërat dhe doktorët i thanë që nuk kishte as edhe një shansë të vetme që fëmija i saj të mbijetonte. Madje, po të njëjtit i thanë se nuk do të mund të jetonte më gjatë se 48 orë shtyppni relkamen shikoni vjideo..