Doli rezultati për vd.ekjen e nuses 5 ditë pas dasmës, vëllai që donte të merrte h.ak jep lajmin e madh (Video)

Me sa duket kjo ka pajtuar edhe prindërit dhe familjarët e Rezartës me familjen e dhëndërit të tyre të cilët kishin hedhur dyshime për vd.ekjen e vajzës së tyre të sapo martuar.Ditë më parë familja, hodhi poshtë pistën e vetëv.rasjes si dhe të mangallit që u gjet në dhomën e çiftit duke fajësuar familjen e Olsi Hajdarit.Sot vëllai i Rezartës, Reshit Xibrraku është shrehur se janë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: