Donald Trump me origjinë nga Korça? Zbulohet historia tronditëse

Donald Trump me origjinë nga Korça? Zbulohet historia tronditëse

Në faqen e tij ai shkruan: “Deklaratë bom-bë e z. Donald Trump! Në një nga takimet e fundit elektorale të shtetit Albany, z.Donald Trump deklaroi se nëse fiton postin e lartë të presidentit të SHBA-së, vizitën e tij të parë do ta bëjë në Shqipëri edhe për faktin se nëna e tij, Fanika Peleshi (Phelleshy), rrjedh nga një familje arumune nga Opari i Korçës” aj dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni;