Donika Gërvalla: Mjerë ai popull që pret diçka prej Isa Mustafës, Agim Veliut, Lutfi Hazirit

Donika Gërvalla, vajza e heroit Jusuf Gërvalla, pikërisht në përvjetorin e vrasjes së babait, ka goditur figurat që sot udhëheqin LDK’në. Mjerë ai popull qe pret diçka nga Mustafa, Veliu, e Haziri – thotë ajo. Dhe vazhdon, duke krahasuar degradimin e kësaj partie me figurat që udhëhiqnin dikur këtë parti dhe ato që e udhëheqin sot.Per te pare videon shtup ne rek;lamen me poshte