Donte fundshpinë të bukur, vajzës sa s’i dekompozohet prapanica dhe i ngel një shenjë që ta shpif

Donte fundshpinë të bukur, vajzës sa s’i dekompozohet prapanica dhe i ngel një shenjë që ta shpif

Angela Pedrosa është një e re nga Brazili, e cila ka shpëtuar mrekullisht jetën e saj. Vajzës iu desh të rrinte më shumë se dy muaj në spital, pasi injektimi i silikonit për të zmadhur përmasat e të pasmeve, shkoi keq.Mjekët arritën të shpëtojnë jetën e 26-vjeçares. Ata mundën të hiqnin në kohë silikonin që i ishte injektuar dhe po fillonte të dekompozonte trupin shtype rekl,am dhe shiko vide,on: