Donte pamje perfekte ndaj bëri opera cionin e parë që 20 vjeçe, e fri kshme si duket sot e reja

Donte pamje perfekte ndaj bëri opera cionin e parë që 20 vjeçe, e fri kshme si duket sot e reja

Të shumta janë femrat që bëjnë operacione plastike në trupin e tyre për të arritur atë “pamjen perfekte” trupore dhe në fytyrë. Njëra prej tyre është edhe Natasha Crown, e cila vendosi në një moshë shumë të herët që të bënte operacione plastike dhe që atëherë nuk është ndalur më ja dhe video si duket ajo shtype rekl,am dhe shiko vide,on: