Drama e shqiptares: U martova me një ze zak, fjalët që më thanë prindërit më dje gën për së gjalli !

Ngjyra e tij është bërë shkaku që prindërit të mos flasin me vajzën e tyre, madje ata nuk pranojnë as fëmijën e saj.Gruaja tregon se kur shkoi për studime në Londër, njohu një djalë të qetë e të dashur, krejt e kundërta e vëllait të saj posesiv e kontrollues. Shtyp ne rek laem dhe lexo lajmin ep lote i cili lajm po el nam.