Dramë në PDK: Sami Lushtaku pas kërcënimeve nga Bytyqi, kërkon mbrojtje të afërt – e denoncon në Polici

Një përplasje e sotme mes zëdhënësit të PDK’së Avni Bytyqit, dhe ish-kryetarit të Skënderajit, Sami Lushtaku, po merr përmasa serioze.
Bota mëson se pas përplasjes verbale, Avni Bytyqi ia ka zënë priten Lushtakut në hyrje të zyrave të PDK’së dhe e ka grushtuar këtë të fundit.
Lushtaku ka marrë vetëm plagë të lehta, pasi që ka ndërhyrë me shpejtësi sigurimi. Per te pare videon shtyp ne rek1am