Drejtori im me ng acmon ai me fton ne zyre dhe me…

Drejtori im me ng acmon ai me fton ne zyre dhe me…

Une jame nje grua 35 vjece dhe kam 2 djeme.Punoj ne nje pune shteterore dhe drejtori me ng acmon.Une e dua shume bashkeshortin tim dhe familjen time.Dhe nuk dua te bej asnje gje gabim dhe as e mendoj dicka te till.Por kam fr ike se drejtori me heq nga puna.Ai me ftone ne zyre dhe me ak uzon per gjera qe un si kam bere por me sa po kuptoj ai do te me perdor per dicka tjeter. per te pare vjudeon e plote shtip nerek kllam