“Dridhet“ Serbia – Ky Është Armatimi Që Gjermania Ia Dhuroj Ushtrisë Së Kosovës

“Dridhet“ Serbia – Ky Është Armatimi Që Gjermania Ia Dhuroj Ushtrisë Së Kosovës

KFOR-i Gjerman përmes Ministrisë së Financave i dhuron Kosovës pajisje në vlerë prej 1.8 milionë euro. Gjatë një vizite në Ministrinë e Financave, përfaqësuesit e KFOR-it Gjerman në Kosovë theksuan përkushtimin e tyre për mbështetjen e institucioneve të Kosovës përmes projekteve të ngjashme. Në anën tjetër bashkëpunimi me Qeverinë Gjermane është dëshmi e një sukses në fusha të ndryshme me partner serioz siç është Qeveria Gjermane….shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.