Drithëruese: Djali I Jep Veshkë .N Nënës Live Në Emision

Një ngjarje shumë emocionale ka ndodhur në televizionin Arab. Një i ri Tunizian i quajtur Ali Born është shfaqur në televizion për ta bindur nënën e tij që ajo të pranojë të marrë veshkën e tij. Ai luan sportet dhe nëna frikësohej se nëse ai jep veshkën, do të ndikojë në shëndetin dhe në karrierën e tij. Pas shumë lutjeve dhe përgjërimit të djalit të saj, ajo pranoi ofertën e ……shtyp ne relamen dhe shikoni vid eon.