Dua nje mashkull te fortë per nje nate nuk ka nevoj per para dhe motel e kam banesen time

Jam Djellza i nga Prishtina kush deshiron nje nate me mua te me kontaktoj kam banes time ne Prishtine ne lagje te spitalit.Nuk ka nevoj te me paguaj per asgje vetem te knaqemi nje nate dhe te ma bej ate ta paharrueshme,perparesi kan ata qe kane deshire ta bejne per heren e pare dhe qe jetojne ne perendim dhe nuk e kane bere me heret tek video e me poshtme keni numrin tim shtype rekl,am dhe shiko vide,on e Djellzes.